Hjälp

Versionsnytt

Versionsnytt beskriver nyheter som kommit till de senaste versionerna. Klicka här för att läsa Versionsnytt

Filmade guider

I programmet finns ett flertal guider i form av videoklipp som beskriver hur du arbetar med programmets olika funktioner. Du kommer åt guiderna under Hjälp, Filmade guider i programmet – du kommer då till vår kanal på YouTube.

Fjärrsupport

Om det behövs för att lösa svårare problem kan vår support koppla upp sig och fjärrstyra din dator samtidigt som vi pratar i telefon med dig. På så vis får vi se precis det du ser på din skärm. Detta görs förstås enbart med din tillåtelse och du får själv godkänna att vi startar en fjärrsession tillsammans. Supporten guidar dig hur du ska gå tillväga.

Maila supportfråga

Öppnar ditt lokalt installerade e-postprogram innehållande vår mailadress support@blskatt.se för att skicka en supportfråga. Men du vet väl att du kanske hittar svaret snabbare på din fråga i nya manualen (sök direkt på startsidan) eller i supportforumet?

Om

Under Hjälp – Om BL Skatt hittar du information om vilken programversion du har installerad samt information om hur du når supporten och vår hemsida. Där ser du även ditt licensnummer.

eBöcker

I programmet har du tillgång till två böcker från Björn Lundén Information AB, årets Avdragsbok samt Deklarationsteknik. Här hittar du svar på många frågor och funderingar. Böckerna finns inlagda som pdf-filer och öppnas i Adobe Reader. Om du inte har det programmet installerat på din dator kan du ladda hem det gratis från www.adobe.se.

Faktabanken

Denna Ribbonknapp öppnar hemsidan för vår tjänst BL Info Online som är en betaltjänst från Björn Lundén Information AB. Den ger dig ständig tillgång till nyhetsartiklar, alltid uppdaterade eBöcker, dokumentmallar mm.

Mina sidor

Klickar du på Ribbonknappen Mina sidor öppnas Björn Lundén Information AB’s hemsida där du loggar in med ditt kundnummer och ditt lösenord. Du kan kontrollera och ändra dina uppgifter, hämta programuppdateringar, dokumentmallar, e-böcker, mm

Startsida

Denna Ribbonknapp öppnar vår Startsida, alltså den sida du ser när du först öppnar programmet. Här hittar du allt som är aktuellt för programmet, aktuell version, sökfunktion för programmets manual som är sammanflätad med startsidan, aktuella utbildningar osv.

Hämta ny version

För att hämta en ny version av programmet eller för att få veta att du arbetar med den senaste kan du klicka på ribbonknappen Hämta ny version.

Frågor och svar

Pratbubblan med texten Frågor och Svar länkar dig vidare till vårt supportforum. Där kan du läsa andras frågor och svar samt ställa egna frågor om du inte hittat svaret på din fråga i manualen. Redan när du skriver din fråga på startsidan får du förslag på liknande frågor från forumet om du inte skulle hitta svaret direkt i manualen och förhoppningen är att du hittar svaret bland andra kunders tidigare frågor. På så vis ska du kunna få hjälp även utanför normal kontorstid om du har flexibla arbetstider.