Hjälp med BL Skatt

På den här sidan har vi samlat alla tänkbara hjälpmedel du kan behöva för att hantera programmet på ett bra sätt.

Manual

Manualen är numera en integrerad del i programmets startsida för att underlätta och effektivisera ditt arbete om du stöter på frågor eller problem som du behöver hjälp att lösa. Om du använder sökfunktionen på startsidan och inte hittar det du söker i manualen så kan du få förslag på relevanta träffar i forumet för Frågor & Svar.

Programmets manual består av flera artiklar som är uppdelade på följande kategorier:
AllmäntBasuppgifterBlanketterBeräkningarVärdepapperFåabReko och Hjälp

Du hittar även alla enskilda artiklar här 

Frågor & Svar

I vårt supportforum kan du dygnet runt och året om söka på befintliga svar, men även ställa frågor alla vardagar under supportens öppettider.

Till forumet

Utbildningar

Här under hittar du aktuella programutbildningar för att lära dig att hantera BL Skatts funktioner på djupet för att effektivisera ditt arbete i programmet.

Visa aktuella programutbildningar för BL Skatt

Vi håller även utbildningar i teoretiskt och praktiskt deklarationsarbete fristående från ett program, både online eller i kurslokal. Våra deklarationskurser vänder sig till både redovisings-/skattekonsulter och företagare som vill kunna deklarera företaget på egen hand. Kurserna är blankettorienterade och praktiskt upplagda.

Visa aktuella utbildningar i praktiskt deklarationsarbete

Faktabanken

Här hittar du regler och belopp för olika förmåner, moms, periodiseringsfonder, prisbasbelopp, egenavgifter och mycket mer.

Till faktabanken

Support

Vår avdelning för programsupport hjälper dig gärna med frågor om programmet om du inte hittar svaret i våra andra kanaler. Observera att vi vill att du uppger ditt kundnummer när du kontaktar oss i supporten.

Supportens kontaktuppgifter hittar du här